Acest produs nu este in stoc momentan.

Prozis, Alpha Lipoic Acid (ALA) , 60 capsule

  • Brand: PROZIS
  • Mod de ambalare: Capsule
  • Cantitate: 60 capsule

PROZIS ALPHA LIPOIC ACID - Agentul antioxidant  care imbunatateste performantele fizice si recuperarea.

Acidul alfa-lipoic este o forma de acid gras care este produs in fiecare dintre celulele noastre. Acest acid gras este  cunoscut de asemenea si  sub numele de ALA, iar printre unele dintre cele mai interesante functii pe care le detine, exista cateva care se remarca ca fiind deosebit de benefice pentru sanatatea noastra, cum ar fi activitatea de tip antioxidant, capacitatea sa de a regla nivelul zaharului din sange, precum si rolul sau in prevenirea mai multor afectiuni, cum ar fi cancerul si bolile cardiace.

Acidul alfa-lipoic este un puternic antioxidant care „lupta”si contribuie  destul de eficient la diminuarea/neutralizarea efectelor nocive cauzate la nivelul tesuturilor musculare de radicalii liberi. Radicalii liberi sunt agenti externi care se gasesc peste tot , care uzeaza si ucid celulele din corpul nostru. Consecintele acestui proces sunt un proces de imbatranire a pielii accelerat si un risc crescut de a dobandi mai multe tipuri de probleme de sanatate, cum ar fi bolile degenerative, afectiunile inimii si ficatului, diferite tipuri de cancer si multe alte conditii.
Acidul alfa lipoic este solubil in apa si grasimi, ceea ce ii confera capacitatea de a penetra orice spatiu intre celule. Studiile au demonstrat ca are capacitatea de a regenera si de a reactiva alti antioxidanti.

Acidul alfa-lipoic stimuleaza eliberarea de insulina de catre pancreas, reducand astfel nivelul de glucoza din sange. Acest lucru ajuta la controlul apetitului, prevenind pofta necontrolabila pentru dulciuri si alimente grase. Dupa cum au aratat mai multe studii , acest efect de suprimare a apetitului va va ajuta sa va controlati greutatea si de asemenea este foarte util in prevenirea si tratarea diabetului zaharat.

Suplimentarea cu acid alfa-lipoic (ALA) a condus la obtinerea de  rezultate pozitive in tratarea mai multor tipuri de afectiuni, cum ar fi hipertensiunea, boli de tip coronarian, sindromul metabolic (sau sindromul rezistentei la insulina), neuropatia periferica (o boala neurologica prin care este afectata conexiunea sistemului nervos periferic cu creierul si coloana vertebrala), afectarea functiei cerebrale, glaucomul si cataracta.

Folosirea Acidului Alfa Lipoic a evidentiat de asemenea efecte deosebit de interesante printre practicantii fitness-ului si culturismului prin imbunatatirea absorbtiei diferitilor nutrienti (proteine, carbohidrati, creatina). In plus acidul alpha lipoic (ALA) permite o recuperare mai rapida dupa diferite activitati sportive intense si de asemenea accelerarea procesului de refacere a rezervelor de glicogen ale muschilor consumate in timpul antrenamentelor grele.

Pentru a va oferi posibilitatea de a beneficia de toate aceste efecte uimitoare, Prozis Foods a dezvoltat Alpha Lipoic Acid, un supliment convenabil, practic si accesibil ALA care va va imbunatati sanatatea, performanta fizica si bunastarea generala.

Principalele efecte ale produsului Prozis-Alpha lipoic Acid (ALA) includ:

Efect puternic antioxidant;
Ajuta la prevenirea mai multor boli grave;
Suprima apetitul si ajuta la controlul greutatii;
● Imbunatateste absorbtia nutrientilor;
Ajuta la prevenirea si tratarea diabetului zaharat;
● Intarirea structurii celulare;
● Imbunatateste calitatea pielii;

 

Produsul Alpha Lipoic Acid face parte din oferta de suplimente nutritive a firmei Olympus Grup.
Mod de prezentare: cutii de 60 de capsule.
Mod de administrare: o capsula o data pe zi la una din mese.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare