Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Firma SC Olympus Nutri Shop SRL cu sediul in Iasi, str. Sararie, nr. 6, J22/2453/2017, CUI: 37989395, denumita mai departe ONS, este proprietara site-ului www.olympusgrup.ro denumit mai departe site.
Toti aceia care folosesc acest site, sunt de accord cu acesti termini si aceste conditii, altfel, cei ce nu sunt de accord, vor inceta de a mai utiliza site-ul. Va rugam sa le cititi cu atentie, pentru a intelege implicatiile acestora. Periodic ONS isi rezerva dreptul de a modifica unele prevederi, dupa caz, fara notificare.
ONS ofera acces utilizatorilor pe site in vederea efectuarii de comenzi online, informare, comparare intre produse, dar nu ofera dreptul pentru a copia, reproduce sau exploata site-ul sau continutul sau in alte scopuri personale sau comerciale, fara a cere acceptul scris al ONS.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre site este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru ONS sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.
Dreptul de autor a ONS asupra informatiilor publicate pe site
Site-ul in ansamblul sau – texte, imagini, simboluri grafice, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – apartine ONS si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ONS in scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Produsele si serviciile oferite de ONS pe site, politica de preturi
ONS isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul site-ului sunt noi, in ambalajul original al producatorului si pastrate in conditii optime pentru a-si pastra valabilitatea si in momentul livrarii sunt insotite de documentele obisnuite, conform legislatiei in vigoare. Produsele afisate sunt oferite in limita stocului disponibil si in conditiile respectarii prevederilor prezentului document.

Preturile afisate includ TVA (9%  (produse alimentare) respectiv 19% (produse nealimentare)) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se mentioneaza acest lucru pe site.
Toate comenzile primite pe site-ul olympusgrup.ro sunt acceptate și procesate in functie de disponibilitate. Astfel dacă produsele comandate sunt indisponibile, utilizatorul va fi informat utilizand datele comunicate in formularul de comanda și va avea posibilitatea sa decida, fie sa aștepte până când produsul respectiv este disponibil fie sa anuleze comanda. Lipsa unor date care sa permita comunicarea cu clientii olympusgrup.ro, duce la anularea comezilor de catre ONS.
Pot exista unele produse ce pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de aplicatia noastra informatica. Astfel ca in aceasta situatie ONS nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata in termeni legali.

Continutul site-ului ce implica texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, ori simboluri este alcatuit in colaborare cu terte personae care sa puna la dispozitia utilizatorilor acestui site, o imagine cat mai clara a produselor afisate pe site. ONS si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice informatiile afisate ale produselor fara o notificare in prealabil.

METODA DE PLATA
Plata produselor comandate de pe site se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs), direct pe site sau in avans. Ori prin posta, dupa caz. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, transfer bancar sau ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre ONS la adresa de e-mail contact@olympusgrup.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul ONS. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

MODALITATI DE TRANSPORT
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid sau prin posta in functie de optiunea dumneavoastra sau dupa caz (acolo unde nu poate ajunge firma de curierat).

SITUATII SPECIALE SI TAXE SUPLIMENTARE

Pentru coletele cu greuati peste medie (peste 10 kg) se percepe o taxa suplimentara - celei afisata in formularul de comanda de 10,90 RON (TVA inclus). Vanzatorul - ONS isi ia angajamentul de a aduce la cunostinta cumoparatorului iniainte de expedierea efectiva a coletului, acest aspect pentru comenzile care vor intra in aceasta categorie.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 3 zile lucratoare. ONS  isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare sunt:

- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 599 RON.

***Daca o comanda plasata peste pragul de 380, nu poate fi onorata in totalitate din lipsa unor produse din stoc, atunci taxa de expediere va fi de jumatate din costurile aferente unei comenzi obisnuite de pana la 599 RON.

- 15.90 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 598 RON pe curier si
- 12.90 RON pentru comenzile prin posta.

Livrarea se face prin CURIER Romania, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Primirea produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea documentului de livrare cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

ONS isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ONS care includ: incendii, explozii, inundatii, inzapeziri, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de ONS fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ONS de la acest client.

Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si copie a documentului de livrare. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente/accesorii, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

POLITICA DE RETUR

Clientul poate returna coletul primit de la  ONS (SC Olympus Nutri Shop SRL) fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014,  numai in scris – prin email la contact@olympusgrup.ro si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice, sau ulterior cu dovada expedierii lor in termenul de 14 zile calendaristice de la data primirii.

Astfel, produsele cumparate de pe site pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic la 0762 972 189 sau pe email (contact@olympusgrup.ro sau olympusgrup@yahoo.com) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat sau rupt. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului, fara despagubire.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat (inclusiv Posta Romana), dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare si rapiditate a procedurii de retur sa utilizati serviciile de curierat (Fan Courier). Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de o copie a documentului de livrare, cu un mail explicativ trimis pe adresa contact@olympusgrup.ro
ONS va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in email-ul trimis de client sau prin mandat postal.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid sau posta.
Returul produselor comandate de pe site se poate face și prin intermediul firmei de curierat Fan Courier, prin solicitarea unui agent care să preia returul. Solicitarea se va putea face dupa instiintarea ONS despre coletul retur. Costul transportului va fi achitat de client/cel care solicita returul.
 
 Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie (slipii de concurs) nu se pot returna.

Daca nu ati reusit sa rezolvati vreuna dintre problemele dvs. cu unul dintre consultantii de vanzari ONS, pe telefon sau email, pentru conciliere interna contactati-ne la paul@olympusgrup.ro

COMENTARIILE UTILIZATORILOR PE SITE-UL www.olympusgrup.ro 

Utilizatorii care acceseaza site-ul pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. ONS isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

ONS nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii ONS si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa contact@olympusgrup.ro

Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul olympusgrup.ro este gazduit de serverele unei terte firme, astfel ca ONS nu este responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. ONS nu este raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului. ONS nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul olympusgrup.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. ONS detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului primit de la olympusgrup.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. ONS nu raspunde de calitatea informatiilor primite de persoanele terte care au primit de la abonatii newsletter-ului olympusgrup.ro mesajele comerciale.
ONS isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca ONS are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Politica de confidentialitate

ONS ofera garantia  securitatii si confidentialitatii datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii sunt folosite de catre ONS pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre ONS are caracter voluntar din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@olympusgrup.ro, sau prin posta la adresa: Str. Sarariei nr 6, Iasi, jud. Iasi.

ONS se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita faptului ca datele cu caracter personal stocate de sistemul olympusgrup sunt transmise pe cale electronica, ONS nu raspunde in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare ilegale.

Informatiile furnizate pe site sunt folosite de catre ONS numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului ONS, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. ONS nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail altor companii, site-uri, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

ONS va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

   - clientul are dreptul de a cere ONS sa confirme sau sa infirme prelucrarea datelelor sale personale in mod gratuit;
   - clientul are dreptul de a cere sa modifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
   - clientul are dreptul de a cere ONS sa stearga din baza de date, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
   - clientul are dreptul de a cere ONS sa inceteze a mai expedia mesaje cu character promotional;
   - clientul are dreptul de a cere ONS anularea unei comenzi, fara a invoca un motiv anume.


Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@olympusgrup.ro sau prin posta, la adresa: Str. Sarariei, nr 6, Iasi, jud. Iasi.

ONS nu raspunde pentru erorile ori neglijentele utilizatorului cu privire la securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale pe site. ONS nu raspunde in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de sistemul electronic al olympusgrup.ro in scopul precizat in prezentul document.


Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a clientilor olympusgrup.ro, inclusiv orice incercare neautorizata de a accesa aceasta baza de date, incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a bloca performantele serverului pe care ruleaza site-ul olympusgrup.ro, va fi considerata o tentativa de frauda asupra site-ului si va atrage dupa sine cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Site-ul olympusgrup.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile sunt anonime, si nu stocheaza date despre utilizatori ci numai informatii despre continutul accesat, pentru a afisa mai apoi noi informatii despre ceea ce intereseaza clientul olympusgrup.ro Navigand mai departe, sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor pe site.

DISPOZITII FINALE

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe olympusgrup.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona cu acordul partilor  in termen de 30 de zile lucratoare de la data expunerii in scris a problemelor catre ONS, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului olympusgrup.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce rezulta din folosirea site-ului olympusgrup.ro in acesti termeni si conditii.