135.00 RON
Cantitate

Natural Plus, Vampire Blood , 450 gr. (25 portii * 17.5 gr.), Strong Pre-Workout Cod produs: SKU-3313164195-4729

Stoc limitat

Vampire Blood este un supliment pre-antrenament care susține performanțele sportive și funcționarea optimă a organismului. Acesta conține o combinație de ingrediente active care au rolul de a spori rezistența, forța și energia în timpul antrenamentelor.

Principalele caracteristici ale suplimentului tip pre-workout "Vampire Blood" sunt:

Stimulează și crește energia pentru antrenament: Cofeina, unul dintre ingredientele-cheie ale produsului Vampire Blood, este cunoscută pentru proprietățile sale stimulante și capacitatea de a spori nivelul de energie. Consumul de cofeină înainte de antrenament ajută la combaterea oboselii și la creșterea rezistenței și a forței în timpul exercițiilor fizice. Conține 300 mg cofeină pe servire.

Ajută la menținerea unui antrenament de intensitate ridicată: Combinația de ingrediente active din Vampire Blood, cum ar fi Beta-Alanina și L-arginina AKG,  contribuie la îmbunătățirea performanțelor sportive. Beta-alanina ajută la reducerea acumulării de acid lactic în mușchi, prelungind astfel timpul de antrenament și sporind rezistența musculară. De asemenea, L-arginina AKG poate îmbunătăți fluxul sanguin către mușchi, asigurând un aport crescut de oxigen și nutrienți esențiali în timpul efortului fizic intens.

Un supliment funcțional sub formă instant: Vampire Blood este disponibil sub formă de pulbere instant, ceea ce înseamnă că poate fi ușor dizolvat în apă sau băuturi pentru a fi consumat rapid înainte de antrenament. Acest format este convenabil pentru sportivi care doresc să obțină rapid beneficiile suplimentului înainte de antrenament.

Potrivit pentru sportivii de rezistență și forță: Vampire Blood este benefic pentru orice tip de sportiv, dar în special este potrivit pentru sportivii de rezistență și forță. Acești sportivi pot beneficia de pe urma stimulării energetice de îmbunătățirea rezistenței și menținerea performanțelor la nivel înalt pe parcursul antrenamentelor intense.

Obiectiv:
Datorită combinației de ingrediente active precum cofeina, Beta-Alanina, L-arginina AKG, Vampire Blood ajută la combaterea oboselii și la creșterea rezistenței și a forței în timpul exercițiilor fizice, îmbunătățeste fluxul sanguin către mușchi, asigurând un aport crescut de oxigen și nutrienți esențiali în timpul efortului fizic intens, menținând astfel performanțele la nivel înalt pe parcursul antrenamentelor intense.
Administrare recomandată: se dizolvă 1 porție (17,5 g - 2 cupe) în 200 ml de apă. Se administrează o dată pe zi, înainte de antrenament. 1 porție - 2 cupe - 17,5 g. Cupa se afla în interiorul ambalajului.
 

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare