2.70 RON
Cantitate

Natural Plus, Rapid Mass, Plic 45 gr. Cod produs: SKU-1448287883-1877

Stoc suficient
  • Brand: NATURAL PLUS

CREATIN RAPID MASS - Este un supliment nutritiv destinat cresterii accelerate a masei musculare, avand o formula perfect echilibrata ce contine: proteine, carbohidrati, vitamine si minerale intr-un raport optim, la care s-a adaugat si creatina. Creatina monohidrat in cantitate de 4,5 grame/portie are un rol important in accelerarea castigului de masa musculara si forta. Proteinele provin din doua surse: concentrat proteic din zer si izolat proteic din soia. Materia prima este importata din S.U.A., Belgia si Germania (creatina monohidrat Creapure), producatorul Natural Plus oferindu-va astfel un produs de cea mai buna calitate. Rezultate obtinute prin suplimentarea dietei cu Creatin Rapid Mass:
Cresterea rapida a greutatii corporale;
Promoveaza cresterea musculara de calitate;
Mareste castigurile de forta; 
Mod de administrare: cite o portie de 90 de grame de 2-3 ori pe zi, in special dupa antrenament. O portie contine 2 masuri de Creatin Rapid Mass si are 90 de grame de produs.
Produsul Creatin Rapid Mass face parte din linia de suplimente nutritive a firmei Natural Plus.
Mod de prezentare: plic de 45 gr., cutii cu 1 kg, 2kg si 4kg de pudra proteica avand urmatoarele arome: ciocolata, vanilie, capsuni si banane.
Ingrediente: Isolated soy protein, concentrat proteic din zer, dextroza monohidrata, maltodextrina, creatina monohidrata.

PROFIL NUTRITIONAL:

Arome disponibile: ciocolata, vanilie, capsuni si banane.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare