Buc

Olympus, Articolul 109 - Manusi Fitness Bandaj Negru
Cod produs: SKU-3439387941-2140

Stoc suficient
  • Brand: OLYMPUS
  • Culoare: Negru
  • Model: Masculin
  • Model: Feminin

IMPORTANT PENTRU POTENTIALII DISTRIBUITORI:  Firma Olympus ofera o gama variata de manusi, centuri si accesorii fitness pentru potentiali distribuitori (magazine cu profil sportiv, sali de fitness, alti distribuitori). Pentru oferta si detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la contact@olympusgrup.ro  sau 0762.972189.

ART 109 – Manusi din piele & bandaje elastic- culoare neagra
Descriere articol: sunt un model classic de manusi realizate din piele de culoare neagra la partea din palma. Partea exterioara este realizata dintr-o combinatie de piele neagra si material spandex de culoare neagra. Sunt prevazute de asemenea cu bandaje elastice pentru protectia si stabilitatea incheieturilor mainilor.
Domenii de utilizare: manusi fitness, manusi culturism, manusi ciclism, manusi haltere, manusi fitness dama, dar si pot fi folosite si in cadrul unor activitati de uz gospodaresc.
Ce marimi sunt disponibile si care este diferenta dintre marimi?
ART 109 – manusi fitness (din piele si bandaje – culoare neagra) sunt disponibile pe variantele de marimi S, M, L, XL.
S- Small (cea mai mica marime-pentru cei cu palma mica) / M (Medium) – marime medie (pentru cei cu palma medie /normala)/ L (Large) – marime larga (peste medie-pentru cei cu palma peste medie ) / XL (Extralarge)- marime mare (pentru cei cu palma mare). Cum  aflu care marime imi este cea potrivita?
Acest lucru se poate face consultand tabelul de marimi , concomitent cu masurarea perimetrului palmei.   
Catalog Articole: Are numarul de articol 109 in cadrul ofertei de manusi, centuri si accesorii fitness a firmei Olympus.

MANUSI DE ANTRENAMENT
Perimetrul palmei 20-22 cm 22-24 cm 24-26 cm 26-28 cm
Marime recomandata S M L XL

Utilitate: Manusile fitness din piele si bandaje elastice de culoare neragra (Art. 109) sunt utile acelor persoane care cauta manusi fitness, manusi culturism, manusi de antrenament, manusi de sala, manusi sport, manusi (fitness) dama.  

 

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare