Buc

Olympus, Articolul 102 - Manusi Fitness Plasa Neagra
Cod produs: SKU-6334608231-9693

Stoc suficient
  • Brand: OLYMPUS
  • Culoare: Negru
  • Model: Masculin

IMPORTANT PENTRU POTENTIALII DISTRIBUITORI:  Firma Olympus ofera o gama variata de manusi, centuri si accesorii fitness pentru potentiali distribuitori (magazine cu profil sportiv, sali de fitness, alti distribuitori). Pentru oferta si detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la contact@olympusgrup.ro  sau 0762.972189.

Set in cadrul caruia pe langa o pereche de manusi din piele si plasa neagra primesti GRATIS un shaker inscriptionat care poate fi la alegere de culoare:roz, violet, albastru sau verzui. Manusi din piele si plasa neagra - manusi realizate din piele de bovina cea mai buna calitate -prevazute cu piele la partea din palma si cu un material textil impletit la partea exterioara (partea de plasa). Fac parte din colectia de manusi, centuri si accesorii sportive a firmei Olympus si au numarul de articol 102. Calitatea acestor manusi este foarte buna, fiind de altfel atestata prin certificatul de calitate ISO 9002 pe care fiecare din articolele acestei linii il are.
Manusile din piele si plasa culoare neagra -articolul 102- sunt prevazute pe patru categorii de marimi S (cea mai mica/i), M (medie), L (mediu superior/peste medie/mare), XL (peste L/cea mai mare). 

MARIMI DISPONIBILE: S, M, L, XL.

MANUSI DE ANTRENAMENT
Perimetrul palmei 20-22 cm 22-24 cm 24-26 cm 26-28 cm
Marime recomandata S M L XL

Utilitate: Manusile fitness din piele si plasa neagra (Art. 102) sunt utile celor care cauta manusi fitness, manusi culturism, manusi de antrenament, manusi de sala, manusi sport.  

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare