39.90 RON
Buc

Oferta Speciala, Olympus, Articolul 161 - Manusi Gel Shock Albastru & Negru + Shaker
Cod produs: SKU-9889978606-3920

Stoc suficient
  • Brand: OLYMPUS
  • Culoare: Negru cu Albastru
  • Model: Masculin
  • Model: Feminin

IMPORTANT PENTRU POTENTIALII DISTRIBUITORI:  Firma Olympus ofera o gama variata de manusi, centuri si accesorii fitness pentru potentiali distribuitori (magazine cu profil sportiv, sali de fitness, alti distribuitori). Pentru oferta si detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la contact@olympusgrup.ro  sau 0762.972189.

Set in cadrul caruia pe langa o pereche de manusi cu gel shock albastru & negru primesti GRATIS un shaker inscriptionat care poate fi la alegere de culoare: verde, alb cu albastru , alb & siclam, roz.  Manusi cu gel shock -albastru & negru - Acest tip de manusi se deosebste foarte putin de modelele 128,129 sau 140. Spre deosebire de majoritatea larga a celorlalte modele nu are in compozitie deloc piele, fiind realizate integral din diferite materiale textile. La partea din palma sunt prevazute si cu un strat foarte fin de gel -ca un fel de pernute foarte subtiri. La partea exterioara sunt prevazute cu un material textil in combinatia de culori negru & albastru (o combinatie intre elastan si poliamide, acesta din urma avand o pondere foarte redusa). Prin modul in care au fost concepute acest tip de manusi pot fi folosite de asemenea atat de practicantii culturismului si fitness-ului dar si de practicantii ciclismului.
Acest articol face parte din colectia de manusi, centuri si accesorii sportive a firmei Olympus si au numarul de articol -161. Calitatea acestor manusi este foarte buna, fiind de altfel atestata prin certificatul de calitate ISO 9002 pe care fiecare din articolele acestei linii il are.
Manusile gel shock negru & rosu (articolul 161)  sunt prevazute pe patru categorii de marimi S (cea mai mica), M (medie), L (mediu superior/peste medie/larga), XL (extra-larga).
Incadrarea pe marimi se face in functie de dimensiunea perimetrului palmei care se poate urmari din tabelul de mai jos. 

MANUSI DE ANTRENAMENT
Perimetrul palmei 20-22 cm 22-24 cm 24-26 cm 26-28 cm
Marime recomandata S M L XL

 

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare