38.50 RON
32.50 RON
Cantitate

Oferta Speciala, Olympus , Articolul 146, Benzi Protectie Incheieturi Maini si Palme + Shaker Cod produs: SKU-9138390205-2189

Stoc suficient
  • Brand: OLYMPUS
  • Marime: Universala
  • Culoare: Negru

IMPORTANT PENTRU POTENTIALII DISTRIBUITORI:  Firma Olympus ofera o gama variata de manusi, centuri si accesorii fitness pentru potentiali distribuitori (magazine cu profil sportiv, sali de fitness, alti distribuitori). Pentru oferta si detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la contact@olympusgrup.ro  sau 0762.972189.

Set in cadrul caruia pe langa un pachet /set de pandaje pentru protectia incheieturilor mainilor, palmelor si coatelor primiti GRATUIT un shaker inscriptionat care poate fi la alegere de culoare: verde, al cu albastru, alb cu siclam sau roz. ART 146- Bandaje incheieturi maini, incheieturi, palme
Descriere articol: set de bandaje textile (realizate din bumbac)–de culoare neagra. Se infasoara progresiv in zona degetelor, palmelor si incheieturilor mainilor.  
Domenii de utilizare: sporturi de contact si arte martiale.
Ce marimi sunt disponibile si care este diferenta dintre marimi?
ART 146– set bandaje pentru protectia incheieturilor, mainilor si coatelor sunt disponibile  pe o singura varianta de marime (U-marimea universala).
Catalog Articole: Are numarul de articol 146  in cadrul ofertei de manusi, centuri si accesorii fitness a firmei Olympus.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare