Acest produs nu este in stoc momentan.

Oferta Speciala, Olympus, Articolul 143, Benzi protectie genunchi + Shaker

  • Brand: OLYMPUS
  • Marime: Universala
  • Culoare: Negru

IMPORTANT PENTRU POTENTIALII DISTRIBUITORI:  Firma Olympus ofera o gama variata de manusi, centuri si accesorii fitness pentru potentiali distribuitori (magazine cu profil sportiv, sali de fitness, alti distribuitori). Pentru oferta si detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la contact@olympusgrup.ro  sau 0762.972189.

Set in cadrul caruia pe langa o pereche/un set de bandaje incheieturi genunchi primesti GRATIS un shaker inscriptionat care poate fi la alegere de culoare: verde, alb cu albastru , alb & siclam, roz. 

Benzi elastice pentru protectia si stabilitatea incheieturilor si a genunchilor - benzi (bandaje) elastice realizate din material textil (bumbac de culoare neagra) de cea mai buna calitate  ce se pot infasura si prinde in jurul genunchilor, astfel oferindu-se o foarte buna stabilitate si protectie a acestora mai ales in timpul exercitiilor cu greutati ridicate.  Fac parte din colectia de manusi, centuri si accesorii sportive a firmei Olympus si au numarul de articol 143. Calitatea acestor bandaje este foarte buna, fiind de altfel atestata prin certificatul de calitate ISO 9002 pe care fiecare din articolele acestei linii il are.
Spre deosebire de manusile si centurile din linia firmei Olympus, benzile elastice (articolul 143) sunt prevazute doar pe o singura marime (marime universala).

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare