Acest produs nu este in stoc momentan.

Oferta Speciala, Olympus, Articolul 141 - Benzi incheieturi maini + Activflex

  • Brand: OLYMPUS
  • Marime: Universala
  • Culoare: Negru cu Rosu

IMPORTANT PENTRU POTENTIALII DISTRIBUITORI:  Firma Olympus Grup ofera o gama variata de manusi, centuri si accesorii fitness pentru potentiali distribuitori (magazine cu profil sportiv, sali de fitness, alti distribuitori). Pentru oferta si detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la contact@olympusgrup.ro  sau 0762.972189.

Set in cadrul caruia pe langa o pereche/un set de bandaje incheieturi maini primesti GRATIS un shaker inscriptionat care poate fi la alegere de culoare: verde, alb cu albastru , alb & siclam, roz. 

ART 141- Bandaje incheieturi maini
Descriere articol: set de bandaje elastice realizate din material textil tip bumbac combinatia de culori – negru si rosu. Se infasoara de jur imprejurul incheieturilor mainilor iar pe capete se pot prinde prin sistemul scai. De asemenea sunt prevazute cu o „gaica” care se trece pe dupa degetul mare.
Domenii de utilizare: fitness, culturism, haltere, tenis, activitati de uz gospodaresc.
Ce marimi sunt disponibile si care este diferenta dintre marimi?
ART 141 –set bandaje incheieturi maini (negru & rosu) este disponibil  pe o singura varianta de marime (U-marimea universala).
Catalog Articole: Are numarul de articol 141  in cadrul ofertei de manusi, centuri si accesorii fitness a firmei Olympus.

 

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare