259.90 RON
Cantitate

Universal Nutrition, Animal Stak Cod produs: SKU-1450345885-5210

Stoc limitat
  • Brand: UNIVERSAL
  • Mod de ambalare: Plicuri
  • Cantitate: 21 plicuri

Animal Stak Este un produs cu actiune anabolica puternica ce reuneste in compozitia sa mai multe grupe de substante cu efect sinergic. Astfel avem stimulatori ai secretiei de testosteron si hormon de crestere, stimulatori ai secretiei de hormon luteinizant (LH), inhibatori ai formarii dihidrotestosteronului (DHT). Pe linga vitamine si minerale mai contine si extracte vegetale cu rol hepatoprotector precum si agenti termogenici cu rol in reducerea stratului adipos dar si de conservare a tesutului muscular.
Substantele cu rol in marirea secretiei de testosteron apartin grupei pro-hormonilor. Fiecare pachet contine 200 mg de prohormoni (4-androstendione, 19-Nor-5-androstendione, 5-androstendiol) plus 50 mg de dehydroepiandrosteron (DHEA). Animal Stak mai cuprinde aproape 5 grame de substante ce maresc de 8 ori cantitatea de hormon de crestere secretat de organism, dupa 30-90 de minute de la administrare. De asemenea s-a adaugat si colostrum, bogat in IGF-1 (insulin like growth factor) si alte fractiuni proteice cu rol anabolic ca: interleukin 1 (IL-1), FGF si EGF.LH-ul (hormonul luteinizant) produs de glanda pituitara, este un hormon ce transmite corpului sa produca mai mult testosteron.
Extractul de Tribulus terrestris ajuta corpul sa-si mareasca cu aproximativ 72% propria secretie de testosteron. Animal Stak este un produs pentru cresterea masei musculare si a fortei de nivel profesionist. Alaturi de Animal Pak si Animal Methoxy Stack este cea mai puternica, si legala in acelasi timp, formula creata vreodata. Datorita precursorilor hormonali continuti nu se recomanda administrarea acestui produs femeilor, adolescentilor, precum si persoanelor care sufera de afectiuni ale prostatei. Beneficiile utilizarii de Animal  Stak :
• Cresterea nivelului testosteronului seric;
• Mareste cantitatea de hormon de crestere eliberat de corp;
• Stimuleaza secretia de hormon luteinizant (LH);
• Inhiba convertirea testosteronului in estrogeni si dihidrotestosteron (DHT);
• Are rol protector la nivelul celulei hepatice;
• Promoveaza o crestere in masa musculara de calitate;
Mod de administrare: este un produs puternic astfel incât se administreaza o singura data pe zi cite 1 plic cu 30-45 de minute inainte de antrenament. In zilele fara antrenament luati tot un plic pina la ora 17.00. Dupa un ciclu de 21 de zile faceti pauza 1-2 saptamini apoi repetati administrarea.
Mod de prezentare: cutii cu 21 de plicuri.
Produsul Animal Stak face parte din linia de produse pentru masa musculara, forta si rezistenta furnizate de firma Universal Nutrition.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare