Despre Noi

Firma OLYMPUS GRUP s-a infiintat in anul 1997, obiectul principal de activitate fiind comercializarea suplimentelor nutritive.
La inceput au fost distribuite produsele firmei REDIS NUTRITIE, care la vremea respectiva reprezentau singura gama autohtona de suplimente nutritive. Incepand cu anul 1998 a inceput si comercializarea produselor firmei Universal Nutrition dar si cele din linia proprie ale importatorului acestei companii in Romania si anume Natural Plus. Ulterior, produselor firmelor REDIS NUTRITIE, NATURAL PLUS si UNIVERSAL NUTRITION li s-au adauagat o serie de produse de la diferite  companii internationale in special  concentrate proteice, produse pentru cresterea masei musculare (produse de tipul "weightgainer"), produse pe baza de vitamine si minerale , produse pentru refacere si energie, produse pentru slabit. In anul 2000 firma noastra a deschis si magazinul Olympus care a fost primul din Iasi si al doilea din toata zona Moldovei (primul magazin de profil din zona Moldovei se deschisese cu foarte putin timp inainte in orasul Botosani). In perioada imediat urmatoare acestui eveniment toti angajatii firmei noastre au dus o adevarata munca de pionerat pentru acest domeniu- al nutritiei sportive (in special explicatii oferite  clientilor si prezentari de produse). La inceputul  anului 2002 firma noastra a pus la dispozitia clientilor un site de prezentare al tuturor produselor comercializate de noi la acea vreme –site care a fost al treilea al unei firme de profil din toata Romania –dupa cele doua deja existente la acea vreme si anume cele ale firmelor REDIS NUTRITIE si HARDBODY.  In acelasi an firma a inceput sa dezvolte si o linie proprie de echipament sportiv, la care s-a adaugat incepand cu anul 2003 linia de manusi, centuri si accesorii sportive. Scopul nostru a fost de la bun inceput de a ne prezenta in fata clientilor nostri cu o oferta diversificata atat pe suplimente nutritive cat si pe echipament sportiv (tip fitness) si accesorii, dar mai ales care sa fie accesibila tuturor categoriilor de clienti (atat celor cu posibilitati materiale extinse dar si celor cu posibilitati materiale reduse).

In ultimii doi ani oferta noastra s-a diversificat cuprinzand acum pe langa firmele amintite mai sus (REDIS NUTRITIE, NATURAL PLUS, UNIVERSAL NUTRITION), si produse apartinand firmelor EFX, CYTOSPORT, DYMATIZE, EAS , GASPARI, ISATORI TECHNOLOGIES, LABRADA, MUSCLETCH, NEXT PROTEINS, OPTIMUM NUTRITION si SYNTRAX (pentru cei mai noi vizitatori -pe site in dreptul produselor acestor noi brand-uri prezente in oferta noastra va informam ca puteti gasi informatii detaliate despre toate aceste companii si mai ales ce au insemnat ele pentru industria suplimentelor nutritive in ultimii 15-20 de ani).  
Pentru noi principalul obiectiv ramane acela de a oferi in continuare clientilor servicii de cea mai buna calitate, iar celor care achizitioneaza de la noi produse prin intermediul serviciilor postale sau de curierat de a beneficia de produsul dorit in cel mai scurt timp din momentul trimiterii comenzii.
Va asteptam sa ne vizitati noul site si de asemenea magazinul nostru de suplimente nutritive si alte accesorii sportive din Iasi - zona Tg. Cucu, in rand cu AJOFM (Agentia Judeteana a Fortelor de Munca).