81.00 RON
Cantitate

Nutrimaxx, Creatina - 300 gr. Cod produs: SKU-1447848445-1362

Stoc limitat
  • Brand: NUTRIMAXX
  • Brand: REDIS

CREATINA MONOHIDRAT Este o substanta naturala si se gaseste in diferite cantitati in diferite alimente; este necesara pentru contractiile musculare pornind de la clipitul din ochi si ajungind la performantele obtinute la impinsul din culcat. Sintetizat in organism din aminoacizii glicina, arginina si metionina, creatina este produsa de ficat, pancreas si rinichi. Aproximativ 95% din creatina din corp este stocata in muschi, indicind importanta creatinei in toate aspectele performantei musculare. ATP, sau adenosine trifosfat, reprezinta compusul necesar pentru activitatea musculara. Cind ATP-ul elibereaza o grupare fosfat (devenind adenosine fosfat, ADP) are loc eliberarea de energie. Performanta este limitata de rezervele proprii de ATP. Fosfocreatina, forma de creatina existenta in corp, doneaza o grupare fosfat catre ADP, avind loc resintetizarea ATP-ului. Acest lucru va va permite sa va antrenati intens un timp mai indelungat, ceea ce va conduce la o crestere musculara sporita. Creatina ofera de asemenea si alte beneficii foarte importante, incluzind hidratarea celulei musculare si marirea volumului celular. Prin comparatie cu alte tipuri de creatina, cea monohidrat contine de regula 880 de mg de creatina pura pe gram, creatina fosfat aproximativ 620 de mg iar creatina citrat 400-500 mg. La unele persoane este posibila aparitia de tulburari digestive usoare mai ales in combinatie cu dextroza. De asemenea la un anumit segment al populatiei (20%) apar dificultati de asimilare ceea ce poate reduce eficacitatea creatinei (e vorba de acel procent de populatie-"non-responder").
Rezultate obtinute la suplimentarea cu creatina:
•Mareste forta si rezistenta;
•Micsoreaza timpul de refacere;
•Creste nivelul energetic;
•Mareste masa musculara;
•Creste volumul celulei musculare;
•Promoveaza sinteza de ATP; 
Mod de administrare : Se administreaza in doua faze: faza de incarcare , timp de 7 zile cite 20 de grame de creatina pe zi, impartite in portii de 5 grame si mentinere, timp de 7-40 de zile cite 5 grame pe zi. Dupa faza de mentinere se poate relua ciclul cu faza de incarcare sau se poate face o pauza de pina la 30 de zile. Din acest punct de vedere parerile specialistilor sunt impartite. Pentru marirea eficacitatii creatinei se recomanda administrarea concomitenta cu 35 de grame de Dextroza.
Mod de prezentare : cutii de 90 gr, 300 gr si 500 gr de creatina monohidrat NUTRIMAXX.Produsul CREATINA NUTRIMAXX face parte din gama NUTRIMAXX din cadrul liniei de suplimente nutritive a firmei REDIS NUTRITIE.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare