Buc

Redis, Super Protein-R 90
Cod produs: SKU-7931463987-6238

Stoc limitat
  • Brand: REDIS
  • Cantitate: 900 grame

SUPERPROTEIN-R90 Caseina este o proteina de inalta calitate care poseda unele proprietati unice. Astfel caseina poate regla timpul de tranzit al proteinelor din muschi deoarece tinde sa formeze un fel de "gel".Acest timp de tranzit lent poate ajuta la absorbtia de aminoacizi, peptide si proteine complete din stomac datorita expunerii proteinelor in tractul intestinal.O absorbtie mai mare de proteine poate fi utila culturistilor in intimpinarea necesitatilor de aminoacizi specifice.De asemenea studii recente au evidentiat ca in ceea ce priveste sinteza/retentia proteica dupa consumarea unei mese, proteinele cu absorbtie lenta precum caseina sunt mai bune decat proteinele cu absorbtie rapida de genul proteinelor din zer.Caseina are un continut foarte crescut de glutamina. Concentratia de 20% este mai mare decat concentratiile de glutamina din zer, soia sau ou.Oferind mari concentratii de aminoacizi, mai ales in forme peptidice-utilizarea unui supliment ce contine caseina este foarte importanta in perioadele de antrenament foarte intens dar si in regimurile de definire/slabire.De asemenea caseina contine o proportie crescuta de aminoacizi glucogenici cum ar fi treonina, glutamina, si arginina.Aminoacizii glucogenici conduc ei insisi la productie de glucoza pentru energie in timpul exercitiilor si mai ales au un puternic efect anticatabolic la nivelul tesutului muscular.
Mod de administrare: o portie contine 30 grame de SUPERPROTEIN-R90 si se recomanda administrarea a 1-2 portii pe zi, intre mesele principale la jumatatea intervalelor . De asemenea se mai poate administra o portie inainte cu o ora de culcare si una eventual pentru cei care pot face acest efort -la mijlocul noptii. O masura contine 30 grame.
Mod de prezentare: Produsul SUPERPROTEIN-R90 face parte din categoria concentrate proteice a firmei REDIS NUTRITIE si se prezinta la cutii de 0,9 kg  Aromele disponibile sunt: ciocolata ,vanilie,tuti frutti si cola.
Ingrediente: caseinat de sodiu, aspartam ,fenilalaninã si diverse arome alimentare.

Arome disponibile: ciocolata, vanilie, tuti fruti, cola, nearomat (fara arome si indulcitori).
PROFIL NUTRITIONAL:

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare