Buc

Redis, Protwhey-R
Cod produs: SKU-2432934870-5020

Stoc suficient
  • Brand: REDIS
  • Mod de ambalare: Galetusa

PROTWHEY - Proteine de calitate putem sa obtinem din lapte, oua, soia, carnea de vita si uneori chiar din surse vegetale. Trebuie sa avem in vedere ca un concentrat proteic din zer ("whey protein") este mai bun decat oricare tip de proteina provenita din oricare sursa mentionata mai sus. Concentratul proteic din zer -nu numai ca are o valoare biologica superioara fata de oricare alt supliment proteic , dar este de asemenea foarte slab concentrat in lactoza. Acest tip de supliment("whey protein") prezinta astfel proteine de inalta calitate si este si foarte usor de utilizat.Un alt lucru foarte important in cadrul suplimentelor de tipul "whey protein" este faptul ca acestea prezinta o foarte mare concentratie de aminoacizi esentiali (peste 50% din totalul acestora) si de asemenea si aminoacidul l-glutamina toti acestia avand un rol puternic anticatabolic si de asemnea de crestere a masei musculare de calitate.Studii recente facute in cadrul mai multor universitati din Canada au relevat faptul ca suplimentele tip "whey protein" tind sa sustina  sistemul imunitar care este afectat de exercitiile fizice din cadrul antrenamentelor foarte intense.De asemenea proteinele din acest tip de suplimente sunt superioare proteinelor din oua, carne de vita, soia sau peste mai ales in ceea ce priveste imbunatatirea reactiilor la nivel celular si hormonal din organism.In plus folosirea sistematica a acestui tip de suplimente duc la imbunatatirea nivelelor de glutationa din corp -acesta fiind un puternic antioxidant.
Mod de administrare: o portie contine 40 grame de PROTWHEY-R si se recomanda administrarea a 2-3 portii pe zi, intre mesele principale la jumatatea intervalelor si bineintelesuna din portii dupa terminarea antrenamentelor. O masura contine 25 grame.
Mod de prezentare: Produsul PROTWHEY-R face parte din categoria concentrate proteice a firmei REDIS NUTRITIE si se prezinta la cutii de 0,9 kg si galeti de 2 kg de pudra proteica. Aromele disponibile sunt: ciocolata si vanilie.
Ingrediente: concentrat proteic din zer,caseinat, aspartam si arome alimentare.
PROFIL NUTRITONAL:

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare