Buc

Redis, Ideal Protein
Cod produs: SKU-6380348507-2645

Stoc limitat
  • Brand: REDIS

IDEAL PROTEIN Este un produs aparut in anul 2001, care a beneficiat de reclama cunoscutului sportiv multiplu campion national si balcanic Florin Uceanu. De altfel imaginea acestui sportiv a fost inserata pe eticheta acestui produs si in ciuda unor comentarii "binevoitoare" care s-au tot auzit in acesti ani pot sa va spun foarte clar ca acest produs face parte din dieta zilnica a lui Florin.
Produsul are o concentratie foarte ridicata de proteine (aproximativ 75%) si de asemenea contine 20% carbohidrati.Are de asemenea un continut foarte ridicat de glutamina si profil foarte bun al aminoacizilor cu lanturi ramificate.Produsul contine trei tipuri de proteinacaseinat cu absorbtie lenta (aproximativ 60%) din masa produsului pe de o parte, izolat proteic din soia (aproximativ 30% din masa produsului) si concentrat proteic din zer (10%) din masa produsului -amandoua cu absorbtie rapida -pe de alta parte.Este un produs cu absorbtie in doua trepte de viteza (datorita compozitiei, mentionata deja mai sus). Produsul IDEAL PROTEIN face parte din categoria concentrate proteice a liniei de suplimentenutritive a firmei REDIS NUTRITIE.
Mod de administrare: o portie se considera ca fiind 50 g de produs si se recomanda administrarea a 2-3 portii pe zi ( intre mesele principale la jumatatea intervalului) si dupa terminarea antrenamentui (in zilele cu sala). O masura de produs IDEAL PROTEIN are 25g.

Mod de prezentare: cutii de 900 de grame, saci de 2 kg si galeti de 2kg, aromele disponibileacestui produs fiind cele de ciocolata, vanilie, tuti frutti, cola si neutral (fara nici un fel de arome).

PROFIL NUTRITIONAL:

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare