32.50 RON
Cantitate

Pak, Izolat Proteic din Soia, 0.75 kg Cod produs: SKU-1447852033-9773

Stoc suficient
  • Brand: PAK

Izolatul proteic din soia reprezinta o sursa foarte bogata si de calitate foarte buna de proteine, fapt pentru care a devenit deosebit de populara atat in lumea sportului cat si in afara ei. Proteina din soia contine un procent crescut de (peste 30%) din aminoacizii glutamina, lizina,izoleucina, leucina, valina fata de proteinele de origine animala. De asemenea soia este foarte bogata in arginina un aminoacid cu implicatii in procesele imune. Mijloacele moderne de prelucrare au ajuns sa extraga din soia un izolat proteic cu absorbtie foarte rapida in organism si cu o concentratire de peste 90% proteina.SUPRO este un astfel de izolat proteic.Mentionam ca acest produs nu are nici un adaos de aroma sau indulcitori, este o proteina pura cu o concentratie de peste 90%,fara un gust anume, urmand ca dumneavoastra, in momentul prepararii, sa ii dati aroma pe care o doriti cu anumite adaosuri de: lapte,zahar, zaharina, nutrasweet,cacao, ness, fructe dupa preferintele fiecaruia sau se poate consuma chiar fara nici un fel de adaos, daca nu va intereseaza prea mult gustul si aroma. Se omogenizeaza foarte bine in apa.Dintre beneficiile administrarii produsului SUPRO mentionam: promoveaza cresterea musculara de calitate si de asemenea sporeste cistigurile de forta.

Mod de administrare: una- trei portii de 35 de grame pe zi amestecat cu apa , lapte sau sucuri de fructe. Masura din interiorul cutiei are 25g de produs. 
Mod de prezentare: produsul face parte din categoria concentrate proteice a firmei REDIS NUTRITIE si se prezinta la cutii de 750 de grame, saci de 2 kg, galeti de 2 kg.
Producator: DuPont  Protein Technologies Belgia.
Ingrediente: izolat proteic din soia.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare