224.90 RON
Cantitate

Redis, Ideal Bar, 50 gr.,100 batoane Cod produs: SKU-1447768152-1990

Stoc suficient
  • Brand: REDIS
  • Cantitate: 50 grame

IDEAL BAR este un nou tip de baton –intr-o formula noua conceputa special pentru persoanelor care doresc sa piarda in greutate. Datorita compozitiei (foarte bogat in proteine si fibre vegetale), precum si datorita faptului ca nu are in compozitie nici un fel de ingrediente de origine animala –IDEAL BAR este un produs care poate fi consumat si atat de vegetarieni cat si de cei care vor sa tina post.
Ideal Bar este un baton nutritional cu o compozitie care il face sa poata fi consumat practic de orice persoana. Continutul de nutrienti si ingrediente de calitate –dau energie si au un rol benefic asupra organismului. Ingredientele principale sunt : l-carnitina si acizii grasi omega 3 al caror principal efect este stimularea arderii grasimilor si reducerea colesterolui seric; vitamina C despre care se stie ca are un puternic efect antioxidant; . fulgii de grau germinat care sunt biostimulatori si care impreuna cu fulgii de porumb crocanti si alunele, dau un gust foarte bun batonului. Datorita principiilor nutritive sanatoase dupa care a fost conceput, Ideal Bar se incadreaza in cerintele legii privind alimentatia sanatoasa pentru copii si adolescenti, deci se poate comercializa si in scoli.
Ideal Bar este un baton ce are o valoare energetica mica (fiecare baton furnizeaza 192 de calorii).

Mod de administrare: se recomanda consumarea a 1-3 batoane Ideal Bar pe zi, în functie de rezultatele dorite. Dupa administrare se recomanda consumarea unui pahar de apa.
Mod de prezentare: batoane de 50 de grame si aport caloric de 192 de calorii.
Produsul IDEAL BAR face parte dn gama produselor de slabit a firmei REDIS NUTRITIE.


Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare