136.50 RON
Cantitate

Weider, L-Glutamine Caps Cod produs: SKU-1450259548-7233

Stoc limitat
  • Brand: WEIDER
  • Mod de ambalare: Capsule
  • Cantitate: 160 capsule

L-GLUTAMINE CAPS --- Glutamina este cel mai abundent aminoacid din tesutul muscular si este implicata in mai multe procese de tip metabolic decat oricare aminoacid.
Ca supliment poate si este foarte util pentru toti practicantii sporturilor de tipul (fitness, culturism, fotbal, atletism, ciclism sau tenis) sporturi in care forta , viteza sau rezistenta sunt esentiale.
Administrarea glutaminei este esentiala in special in perioadele in care la nivelul corpului a intervenit o stare accentuata de oboseala si de asemenea in perioadele cand o persoana este supusa unui stres foarte puternic. Mai multe studii stiintifice au aratat ca in perioada ce urmeaza antrenamentului se produc mai multe fenomene printre care: scaderea nivelului glutaminei din corp cu pana la 50% , cresterea semnificativa a productiei de radicali liberi si a proceselor de tip oxidativ la nivelul tesuturilor musculare, precum si scaderea imunitatii.
Intr-un cuvant corpul este supus unui un amplu proces de tip catabolic (de destructie si pierdere la nivel muscular). In aceasta faza corpul va incepe sa-si foloseasca din rezervele de aminoacizi din muschi, iar in lipsa glutaminei (de care am amintit la inceput ca este cel mai abundent aminoacid din muschi) pierderile musculare se vor resemti imediat.
La nevoie glutamina se poate converti la nivelul sangelui in glucoza pentru a fi folosita ca sursa de energie , diminuand pierderile in masa musculara si contribuind la imbunatatirea sintezei proteice.
Beneficiile administrarii glutaminei includ:
● joaca un rol decisiv in refacerea organismului, in special dupa antrenamentele grele;
● reduce catabolismul;
● Stimuleaza cresterea masei musculare;
● creste nivelul de energie al organismului;
● intareste sistemul imunitar;

Mod de prezentare: Produsul L-GLUTAMINE CAPS se prezinta la cutii de 160 de capsule.
Mod de administrare: O portie de 5 capsule dimineata inainte de micul dejun si o a doua portie (5 capsule) imediat dupa terminarea antrenamentului.
Produsul L-GLUTAMINE CAPS face parte din linia de suplimente a firmei Weider Nutrition.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare