85.00 RON
69.90 RON
Cantitate

UNS, GABA 100% PURE, 200 GR. Cod produs: SKU-2595185909-9517

Stoc suficient
  • Brand: ALTII
  • Mod de ambalare: Pudra
  • Cantitate: 200 grame

GABA (Acid Gamma-Aminobutyric) este un aminoacid clasificat ca neurotransmitator, avand rol in transmisia nervoasa. GABA prezinta numeroase efecte pozitive asupra sistemului nervos.
GABA este un aminoacid ne-esential care este prezent in creierul uman si in ochi. Spre deosebire de majoritatea celorlalti aminoacizi  GABA nu apare in structura compozitionala a proteinelor, dar functioneaza ca inhibitor la nivelul neurotransmitatorilor. Prin procesul de inhibare a cantitatii de neuroni  la nivelul creierului,  produsul GABA poate crea stare de calm la nivelul acestuia (creierului). GABA este de asemenea responsabila pentru redarea tonusului, instalarea starii de calm, reducerea tensiunii nervoase. GABA stimuleaza productia de hormon de crestere (HGH). HGH stimuleaza metabolizarea grasimilor in organism. HGH este cunoscut pentru efectele sale pozitive in dezvoltarea musculara, astfel ca administrarea de HGH prin intermediul acestui tip de suplimente are efecte benefice pentru cei care practica culturismul. Productia naturala de HGH tinde sa scada odata cu varsta, astfel ca pe masura ce inaintam in varsta este mai dificil sa pierdem tesut adipos (grasime). Deasemenea  GABA mareste ciclurile de somn ale organismului. Un somn de calitate conduce la nivele energetice mai bune de-a lungul zilei. In plus, arderea grasimilor si sustinerea performantei musculare conduc la nivele suplimentare de energie. De preferabil ar fi sa se consume GABA pe stomacul gol pentru o cat mai buna asimilare si folosire de catre organism a acestui ingredient. Produsul GABA face parte din linia de suplimente nutritive a firmei poloneze UNS.
Mod de ambalare: cutii cu 200 gr.
Mod de administrare: o portie de 3-5 gr. dizolvata in 100-150 de apa cu scurt timp inainte de culcare asa dupa cum s-a mentionat déjà de preferinta pe stomacul gol.

DENUMIRE PRODUS: GABA
FIRMA PRODUCATOARE: UNS SUPPLEMENTS.
PROFIL NUTRITIONAL REALIZAT DE OLYMPUS GRUP
FIECARE ½ MASURA (3 GR. DE PRAF)  DE PRODUS CONTINE:
GABA (GAMA AMINOBUTIRIC ACID)    3 GR.
INGREDIENTE: GAMA AMINOBUTIRIC ACID.

 

Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga comentarii.

Produse asemanatoare